Ons vlees

Hoe werkt het?

Wij brengen het geselecteerde dier met eigen vervoer naar de slachterij waar het dier een dag tot rust kan komen van de reis. Na de slacht wordt het vlees verwerkt in porties door de vakslager. Op de dag dat het vlees kan worden opgehaald, halen wij het vlees op in een koelwagen. Wij verpakken het vlees direct vacuüm, vervolgens krijgt ieder portie een label waar precies op staat wat er in zit. We hebben hierin verschillende mogelijkheden:
  • Een vers vleespakket van 5 of 10 kg, in handige porties vacuüm verpakt en binnen 3 dagen bij ons af te halen uit onze koeling.
  • Een diepgevroren vleespakket van 5 of 10 kg, kan zo in uw diepvrieslade.
  • Losse porties (zie ASSORTIMENT) diepgevroren (vaak per twee verpakt) te koop in onze winkel. Let op: op=op
  • Aangepaste portionering of specifieke delen in overleg vóór de slacht mogelijk.
  • De prijzen in de webshop zijn per 100 gram. De exacte hoeveelheid (gewicht) en prijs worden bepaalt in de winkel. De bestelling via de website moet gezien worden als een boodschappenlijst!

Een pakket van 5 kilo 100% Charolais-vlees kost € 85,- en bestaat uit:
Biefstuk, tartaar, gehakt (waaronder ook beefburgers en verse worst), riblappen, braadlappen, schenkel, mergpijpen en poulet.

Een pakket van 10 kilo 100% Charolais-vlees kost €185,- en bestaat uit:
Rosbief, entrecote, kogelbiefstuk, biefstuk, gehakt (waaronder ook beefburgers en verse worst), tartaar, riblappen, sukadelappen, braadlappen, schenkel, mergpijpen en poulet.

U kunt er zeker van zijn dat wat er op de label staat ook daadwerkelijk in de verpakking zit. Een eerlijk product zonder toevoegingen. Voor de kiloknallers kunt u beter naar de supermarkt gaan, maar als u kiest voor kwaliteit, smaak en dierwelzijn dan is het vlees van “Sanderkoe” de beste keuze.


Schrijf u HIER alvast in voor een vers-pakket “zomer 2021”!

Lamsvlees: In het najaar is het mogelijk om, bij voldoende vraag, een pakket lamsvlees te bestellen. U kunt dan voor een half of een heel lam kiezen. Een volledig pakket weegt tussen 20 en 25 kg. Intresse? Mail dan via ons CONTACTFORMULIER.

CADEAUTIP!!
Leuk om een pakket (of “butchers cut”) samen met vrienden te delen, of cadeau te doen!

Bestellen

Bestellingen worden in volgorde van binnenkomst gehonoreerd. Uiteraard houden wij u op de hoogte van de status van uw bestelling. In onze winkel zijn, indien voorradig, ook losse porties te koop.

Openingstijden

Doorgaans zijn wij aanwezig op doordeweekse dagen van 9:00- 17:00 uur en op zaterdag van 10.00-18.00 uur. U kunt buiten deze tijden, of als het hek gesloten is gerust even bellen. Zondags zijn we gesloten.
Parkeren kan op het erf bij het Kattenhotel “De Vuursche”.

“Butchers”cut

Indien u een specifiek deel van de koe wilt bestellen (“Butchers”cut) dan is dit op aanvraag mogelijk, houd er rekening mee dat dit wel beperkt leverbaar is en een langere levertijd kan hebben.

  • Staartstuk (picanha)
  • T-bonesteak
  • Côte de Boeuf
  • Bavette
  • Short-ribs
  • Tong
  • Staart

Wilt u graag iets bestellen dat niet vermeld staat? Dat is uiteraard ook mogelijk, bij een volgende slacht. Vul hiervoor het contactformulier in, waarbij u zo gedetailleerd mogelijk beschrijft welk deel van de koe en hoeveelheid u wenst te ontvangen.

Betalen

In de winkel kan contant of via een betaalverzoek (QR-code op uw telefoon) betaald worden. Er kan alleen zo contactloos betaald worden.

Levering

U kunt het verse Sanderkoe-pakket of uw bestelling de eerste 3 dagen na uitlevering gekoeld ophalen op onze boerderij.
Hoge Vuurseweg 1a te Lage Vuursche. Deze keuze is goed voor milieu én u kunt ons prachtige bedrijf even bezoeken.

U kunt uw pakket of bestelling laten bezorgen. Binnen een straal van 20 km bezorgen wij uw bestelling gekoeld en/of diepgevroren bij u thuis. Het bezorg moment stemmen we met u af.

– Bezorgkosten 5 kg. pakket: € 8,00
– Bezorgkosten 10 kg. pakket : € 6,50

Woont u verder dan 20 km van Lage Vuursche? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Verpakken en houdbaarheid

Al het vlees is per soort vacuüm verpakt en voorzien van een label met alle benodigde informatie.

De op de website vermelde gewichten per portie zijn indicatief en kunnen afwijken.

Het verse vlees kan drie dagen bewaard worden in de koelkast. Het diepgevroren vlees is 12 maanden (>-18 graden) te bewaren.

Online Whatsapp Bericht
Versturen