Ons vlees

Hoe het werkt

PAKKETTEN/PRODUCTEN

Na de slacht wordt het vlees verwerkt in porties door de vakslager. We hebben hierin verschillende mogelijkheden:

 • Een uniek vers vleespakket van 5 of 10 kg, zo bij de vakslager vandaan, in handige porties vacuüm verpakt en binnen 3 dagen bij ons af te halen uit onze koeling.
 • Een diepgevroren vleespakket van 5 of 10 kg, zo bij de vakslager vandaan, in handige porties vacuüm verpakt, diepgevroren en gelabeld, kan zo in uw diepvrieslade.
 • Losse verkoop in onze winkel. Let op: op=op
 • De prijzen in de webshop zijn per 100 gram. De exacte hoeveelheid en prijs worden bepaalt in de winkel. De bestelling via de website moet gezien worden al boodschappenlijst!

Een pakket bevat 5 kilo 100% Charolais-vlees. Het pakket bestaat uit:
Biefstuk, tartaar, gehakt, riblappen, braadlappen, schenkel, mergpijpen en poulet.

Een pakket bevat 10 kilo 100% Charolais-vlees. Het pakket bestaat uit:
Rosbief, entrecote, kogelbiefstuk, biefstuk, gehakt, tartaar, riblappen, sukadelappen, braadlappen, schenkel, mergpijpen en poulet.

Kiest u voor een diepgevroren pakket kunt u er in ieder geval zeker van zijn dat wat er op de sticker staat ook daadwerkelijk in het pakje zit. Een eerlijk product zonder toevoegingen. Voor goedkoop vlees kunt u beter naar de supermarkt gaan, maar als u kiest voor kwaliteit en dierwelzijn is een vleespakket van “Sanderkoe” de beste keuze.

 • Een vers-pakket gevacumeerd van 5 kilo kost € 85,00.
 • Een vers- pakket gevacumeerd van 10 kilo kost € 185,00.
 • Het is ook mogelijk om, zolang de voorraad strekt, los verpakte stuks te kopen in onze winkel.

Aangepaste portionering kan in overleg.
Alle losse verkoop zolang de voorraad strekt.

Nog enkele rundvleespakketten (februari 2021) beschikbaar!!!
Schrijf u HIER alvast in voor een vers-pakket “zomer 2021”!

Lamsvlees: In het najaar is het ook mogelijk (bij voldoende vraag) om een pakket lamsvlees te bestellen. U kunt dan voor een half of een heel lam kiezen. Een volledig pakket weegt tussen 20 en 25 kg.

Leuk om een pakket samen met vrienden te delen, of cadeau te doen!

Bestellen

Bestellingen worden in volgorde van binnenkomst gehonoreerd. Uiteraard houden wij u op de hoogte van de status van uw bestelling.

In onze winkelruimte zijn, indien voorradig, naast pakketten ook losse eenheden te koop. De winkelruimte is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 16.00-18.00 uur. U kunt ook een afspraak maken om langs te komen, door even te bellen.

“Butchers”cut

Indien u een specifiek deel van de koe wilt bestellen (“Butchers”cut) dan is dit op aanvraag mogelijk, houd er rekening mee dat dit wel beperkt leverbaar is en een langere levertijd kan hebben.

 • Staartstuk (picanha)
 • T-bonesteak
 • Côte de Boeuf
 • Bavette
 • Short-ribs
 • Tong
 • Ossestaart

Betalen

In de winkel kan contant betaald worden of via een betaalverzoek op uw telefoon. Er kan alleen zo contactloos betaald worden.

Levering

Er zijn twee manieren om uw pakket te ontvangen:

U kunt het verse Sanderkoe-pakket binnen 3 dagen na uitlevering ophalen op onze boerderij, Hoge Vuurseweg 1a te Lage Vuursche. Dit is de beste keuze, goed voor milieu en u kunt ons prachtige bedrijf even bezoeken. Graag maken we met u een ophaal afspraak, zodat u niet voor een gesloten hek staat.

Uw pakket laten bezorgen? Dat kan, het pakket wordt (binnen een straal van 20 km) gekoeld/ diepgevroren bij u bezorgd.
– bezorgkosten 5 kg. pakket: € 8,00
– bezorgkosten 10 kg. pakket : € 6,50
Met u wordt persoonlijk afgesproken wanneer uw pakket wordt bezorgd.
Woont u verder dan 20 km? Vraag dan naar de extra verzend mogelijkheden.

Verpakken en houdbaarheid

Al het vlees is per soort vacuüm verpakt en voorzien van alle verplichte informatie zoals nummer van de koe, naam van de boer, gewicht en soort vlees.

De op de website genoemde gewichten per soort zijn indicatief en kunnen afwijken. De pakketten zijn zo samengesteld dat het totaalgewicht exclusief verpakkingsmateriaal minimaal het aangegeven gewicht heeft.

Het verse vlees kan vacuüm drie dagen bewaard worden in de koelkast. Invriezen kan natuurlijk ook, het vlees is dan 12 maanden te bewaren.

Online Whatsapp Bericht
Versturen